INSTÄLLT: Träff för församlingsanställda om Husarö

Datum/Tid
2021 04 14
10:00 - 11:00

Kategorier Inga Kategorier


På grund av för få anmälda har vi valt att ställa in träffen om Husarö för församlingsanställda. Vi återkommer om ett nytt datum i höst istället! 

———————————————————————————————————————————————–

Välkommen på en digital infoträff om Husarö lägerplats och sommarens läger som SKUSS arrangerar. Under träffen kommer vi att berätta mer om lägerplatsen och vilka möjligheten det finns för er i församling att hyra den för egna läger och aktiviteter. Vi kommer också att presentera närmare sommarens lägeralternativ Äventyrslägret på Husarö för miniorer och juniorer som är veckan efter midsommar och vårt 15år+ läger Ljuspunkt sommar som är en helg i augusti.

Träffen riktar sig till dig som jobbar med barn och unga i församling och/eller till dig som arrangerar läger och aktiviteter för församlingsmedlemmar.

____________________________________________________________________________________

Information om lägerplatsen
Husarö är idealiskt för den som vill uppleva naturen, genom att delta på någon av våra aktiviteter eller hyra lägerplatsen. På Husarö har friluftsläger bedrivits i mer än 60 år, först under organisationens Ansgar och numera av Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift.

Här har vi sedan länge haft populär sommarverksamhet i form av minior-, junior- och ungdomsläger. Lägerplatsen i yttersta kustbandet av Stockholms skärgård gör Husarö till en riktig skärgårdsidyll, och är belägen strax norr om Finnhamn.

All friluftsutrustning som behövs finns på platsen. Det enda som behöver tas med är mat och personlig packning. För att ta sig till lägerplatsen åker man med Waxholmsbåtarna, från till exempel Strömkajen eller Vaxholm.

Här kan du läsa mer om vårt junior- och miniorläger i juni och här om vårt ungdomsläger Ljuspunkt sommar i augusti.