Uthyrning

Normalt försöker vi möta upp alla nya hyresgäster på lägerplatsen för att visa var all utrustning finns och instruktioner om kylar, vatten, gas och liknande. Även vid avfärd försöker vi bistå för att visa hur allt ska stängas och samla in feedback på vad som kan göras bättre på lägerplatsen.

Varje hyresgäst som kvitterar ut nyckel till lägerplatsen ansvarar för ordning och reda på lägerplatsen. Lägerplatsen ska lämnas i det skick som den är i när man kommer. Som hjälp till detta finnas en checklista som man kan jobba efter.

Varje hyresgäst att ansvariga för att rapportera fel och brister via felanmälningsrapporten här på hemsidan, detta för att vi skall kunna rätta till dessa till nästa läger. Om något gått sönder utöver normalt slitage så debiteras detta som tillägg till hyran.

Kostnader

Gäller från 2017-01-30

130 kr per person och dygn (minst tre personer per dygn)

För större sällskap lämnas rabatter enligt nedan:

  • Grupp över 30 personer lämnas 10% rabatt
  • Grupp över 50 personer lämnas 15% rabatt
  • Grupp över 75 personer lämnas 20% rabatt
  • Grupp över 100 personer lämnas 25% rabatt
  • Grupp över 150 personer lämnas 30% rabatt

I hyreskostnaden ingår förbrukningsartiklar som gasol, fotogen och T-sprit. Utrustning så som tält, kanoter kök, lägerutrustning och sportleksaker får nyttjas fritt. Våra följebåtar får även nyttjas men bensin ingår inte, den debiteras separat.