Husarö Junior och minor

Datum/Tid
2019 06 24 - 2019 06 30
Hela dagen

Plats
Husarö lägerplats

Kategorier


Välkommen till årets Husarö läger för Juniorer och Miniorer.
Lägret är till för barn mellan 7-13 år, uppdelat i en minor- och en juniorgrupp.

Juniorerna åker ut på morgonen måndagen den 24 juni, och miniorerna åker ut på morgonen onsdagen den 26 juni. Vi åker alla tillsammans hem på eftermiddagen söndagen den 30 juni.
 
Vi gör en massa skoj under lägret och veckan bjuder på bad, lek och äventyr! Varje år har vi ett tema som aktiviteterna knyts an till, det kan vara allt från Robin Hood, till tidsresor och världen runt. Vi lär oss också hantera de viktigaste verktygen och redskapen för ett bra och roligt friluftsliv. Vad årets tema ska vara är inte bestämt än, vad tror du att det kan bli för något?
Det finns ingen el eller rinnande vatten på vår lägerplats, utan vi lagar mat över öppen eld, bor i tält och tvättar oss i havet. Lägret är teknikfritt och vi fokuserar på att ha roligt här och nu på plats på Husarö.
 

Kostnader:
Miniorer: 990 för medlemmar och 1290 kr om du inte är medlem
Juniorer: 1490 för medlemmar och 1870 kr om du inte är medlem
 
Sista anmälningsdag är den 29e maj 2019.
 
Om du vill anmäla en församlingsgrupp använder du formuläret som du når genom att klicka här, det skickar du sen in till:

Om du åker själv, utan din församling, anmäler du dig till juniorlägret genom att klicka här, och miniorlägret genom att klicka här.
Vi har tyvärr ett tak på deltagare, som inte kommer med sin församling (10 st). Så vi uppmanar gärna dig att kontakta din hemförsamling och se om de vill åka med som församlingsgrupp.

 
 

Information om lägret för dig i församling