Äventyrsläger på Husarö

Datum/Tid
2021 08 13 - 2021 08 15
Hela dagen

Plats
Husarö lägerplats

Kategorier


Välkommen till årets Husarö läger för Juniorer och Miniorer.
Lägret är till för barn mellan 7-13 år, uppdelat i en minor- och en juniorgrupp.
Både juniorer och miniorer åker tillsammans ut till lägerplatsen fredagen den 13 augusti. Vi åker alla tillsammans hem på eftermiddagen söndagen den 15 augusti.

När: 13-15 augusti
Var: Husarö lägerplats, Stockholms skärgård
Kostnader:
Miniorer/juniorer: 400 kr för medlemmar, 540 kr för icke-medlemmar
(Fakturorna för lägret skickas ut i augusti)

Vi gör en massa skoj under lägret och helgen bjuder på bad, lek och äventyr! Varje år har vi ett tema som aktiviteterna knyts an till, i år är temat WILD KIDS! Vi lär oss också hantera de viktigaste verktygen och redskapen för ett bra och roligt friluftsliv.

Det finns ingen el eller rinnande vatten på vår lägerplats, utan vi lagar mat över öppen eld, bor i tält och tvättar oss i havet. Lägret är teknikfritt och vi fokuserar på att ha roligt här och nu på plats på Husarö.

Covid-19:
Vi hoppas på att kunna genomföra lägret om de rådande restriktionerna tillåter, vi uppdaterar med information under våren. Ifall ditt barn skulle bli sjuk under lägervistelsen måste du som vårdnadshavare vara beredd på att hämta ditt barn efter båttur till fastlandet.

Anmälan:
Om du vill anmäla en församlingsgrupp använder du formuläret som du når genom att klicka här, det skickar du sen in till:

Om du åker själv, utan din församling, anmäler du dig till juniorlägret genom att klicka här, och miniorlägret genom att klicka här.

Vill du anmäla ditt barn på medlemssidorna men ditt barn är inte medlem? Medlemskapet i Svenska Kyrkans Unga kostar inget, för att ditt barn ska kunna bli medlem behöver du registrera barnet på denna sida. Logga sedan in på barnets konto och anmäl barnet till lägret.

Sista anmälningsdag är den 10 maj 2021.

Information om lägret för dig i församling

Här hittar du en affisch om lägret

Har du frågor eller funderingar kring lägret? Hör gärna av dig till: