SKUSS-skaparna

Datum/Tid
2020 10 05 - 2020 10 20
Hela dagen

Kategorier


SKUSS-SKAPARNA – nytt koncept för i år!

SKUSS-skaparna är en kreativ tävling för barngrupper i församling. Anmäl din barngrupp och få en pysselbox skickad till församlingen med enkla instruktioner, tema och material som behövs för att vara med och tävla.

För att vara med i årets tävling gör så här:

1) Anmäl din junior- och eller miniorgrupp (varje församling kan anmäla flera grupper) och få en box med pysselmaterial och tema skickat till er. Sista anmälningsdag är fredagen den 16 oktober.

2) Pyssla med barngruppen, antingen vid ett tillfälle eller flera. Ni väljer själva hur mycket tid och energi ni vill lägga på tävlingen.

3) Skicka in 1-3 bilder på konstverket till  senast den 20 januari 2021.

Första priset i årets tävling är fartfylld dag på hemmaplan för alla barn i församlingen. Vi bokar in en dag under våren där vi kommer ut och håller i roliga aktiviteter, fikar, leker, sjunger, har ballonger, ansiktsmålar m.m. SKUSS står för allt material och ledare, ni i församling deltar i den utsträckning ni kan och vill.

Vinnaren koras och kontaktas under vecka 4, 2021.

Pysselboxen skickas ut i slutet av oktober, det innebär alltså att ni har ca 2 månader på er att SKUSS-skapa i barngruppen. Klart ni ska vara med på höstens roligaste tävling!

Här finns en affisch att ladda ner och sprida i församlingen: SKUSS-skaparna affisch

Anmälningsformulär

Anmäl dig här för att vara med i SKUSS-skaparna