SKUSS-skaparna

Datum/Tid
2021 10 04 - 2021 11 01
Hela dagen

Kategorier


SKUSS-SKAPARNA

SKUSS-skaparna är en kreativ tävling för barngrupper i församling. Anmäl din barngrupp och få en pysselbox skickad till församlingen med enkla instruktioner, tema och material som behövs för att vara med och tävla.

För att vara med i årets tävling gör så här:

1) Anmäl din junior- och eller miniorgrupp (varje församling kan anmäla flera grupper) och få en box med pysselmaterial och tema skickat till er. Sista anmälningsdag är den 1 november.

2) Pyssla med barngruppen, antingen vid ett tillfälle eller flera. Ni väljer själva hur mycket tid och energi ni vill lägga på tävlingen.

3) Skicka in 1-3 bilder på konstverket till info@skuss.se senast den 20 februari 2022.

Första priset i årets tävling är fartfylld dag på hemmaplan för alla barn i församlingen. Vi bokar in en dag under våren där vi kommer ut och håller i roliga aktiviteter, fikar, leker, sjunger, har ballonger, ansiktsmålar m.m. SKUSS står för allt material och ledare, ni i församling deltar i den utsträckning ni kan och vill.

Vinnaren koras och kontaktas under efter den 20 februari, 2022.

Pysselboxen skickas ut i början av november, det innebär alltså att ni har ca 3 månader på er att SKUSS-skapa i barngruppen. Klart ni ska vara med på höstens roligaste tävling!

Här finns en affisch att ladda ner och sprida i församlingen: SKUSS-skaparna affisch

Anmälningsformulär

Anmäl dig här för att vara med i SKUSS-skaparna