Motionsskrivarkväll och medlemsträff om Husarö

Datum/Tid
2023 03 20
18:30 - 21:00

Plats
Stockholms stiftskansli

Kategorier


Välkommen på en motionsskrivarkväll och medlemsträff om Husarö!

Få hjälp med att skriva motioner

Demokrati är något av det finaste vi har i vårt land. Och stundande inför oss står SKUSS distriktsårsmöte 22 april, där vi som medlemmar får vara med och bestämma hur vår organisation ska styras, se ut och vad som ska ske kommande verksamhetsår.

Har du en idé som du vill göra till verklighet inom SKUSS? Något du saknar eller vill tillägga? Kom på vår motionsskrivarkväll där vi berättar hur en skriver en motion och pratar om eventuella motioner som har inkommit.

Medlemsträff om Husarö lägerplats

Kvällen är också ett tillfälle att ställa frågor om planerna för Husarö lägerplats framtid. Både representanter från arbetsgruppen för Husarö och distriktsstyrelsen kommer att finnas på plats.

Husarö arbetsgrupp fick på DÅM 2022 i uppdrag att undersöka och se över situationen kring Husarö, för att sedan skapa förslag på framtida former för Husarö lägerplats. Arbetsgruppen har under verksamhetsåret sammanställt en rapport med olika förslag för Husarös framtid samt genomfört en medlemsundersökning. Rapporten kommer att presenteras under kvällen för de som är intresserade av att veta mer och ställa frågor till arbetsgruppen och distriktsstyrelsen.

När? 20/3 kl. 19.00. Vi bjuder på matigare fika från 18.30.
Var? Stockholms stiftskansli, Västra Trädgårdsgatan 2a. Kansliet ligger vid Sankt Jacobs kyrka, vid kyrkogården i det rosa huset. Hittar du inte? Ring till kansliet så hjälper vi dig: Bettina tel: 072 24 399 61
Hur? Anmäl dig via formuläret här nedan