Ljuspunkt Vinter

Datum/Tid
2021 03 19 - 2021 03 21
Hela dagen

Plats
Stiftsgården Rättvik

Kategorier


Det här är arrangemanget för dig som vill åka iväg över en helg för att umgås och växa i tro och ansvar. Gå på våra workshops, delta i våra andakter och lära känna medlemmar från runtom hela distriktet!

Du kommer här få tid till reflektion, diskussion och möjligheter att ge dig nya tankar och synvinklar. Naturligtvis kommer vi även ha massor av kul!

Vanligtvis så brukar vi ha mellan 100-150 deltagare på detta läger. På grund av Covid-19 så har Rättviks Stiftsgård gränsen med max 50 deltagare per grupp, inklusive de ansvariga. Så detta år kommer det att vara först till kvarn som gäller, inga gruppanmälningar och ingen möjlighet för ledare att anmäla sig (personal över 30 år). Men alla medlemmar kan anmäla sig! Hann du inte få en plats? Du kommer då hamna i en kö-lista ifall någon skulle avanmäla sig. Du kommer då få en notis om att du har fått en plats på lägret!

Förhållningssätt till Covid-19
Lägret genomförs endast om de rådande restriktionerna tillåter. Senast den 15 februari tar projektgruppen beslut om lägret är möjligt att genomföra utifrån de rådande restriktionerna. Under lägret anpassar vi oss för att genomföra ett så corona-säkert läger som möjligt. Detta med färre deltagare på större utrymmen, färre deltagare per rum och markerat avstånd där det krävs. Bussen vi reser till och från stiftsgården med har fler platser än antal deltagare för att vi ska kunna sprida ut oss så mycket som möjligt. Projektgruppen planerar också för andra möjliga åtgärder för att minska risken för smitta, mer information om detta kommer.

Läs mer och anmäl dig här på medlemssidorna: https://blimedlem.skuss.se/
Sök på aktiviteten ”Ljuspunkt Vinter”.

Sista anmälningsdag är den 14 februari.