Ljuspunkt Sommar

Datum/Tid
2019 06 14 - 2019 06 16
Hela dagen

Plats
Husarö lägerplats

Kategorier


Välkommen till årets Ljuspunkt Sommar, som håller till på vår lägerplats Husarö i Stockholms skärgård den 14 -16 juni. Precis som årets Ljuspunkt Vinter är temat för lägret ”Pilgrimsfärden”. Missade du att delta på årets Ljuspunkt Vinter? Nu har du chansen att få uppleva Ljuspunkt fast i sommarvärme med bad, naturen och goda vänner!

Ljuspunkt är ett läger för alla inom Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift som är 15 år och äldre.

Vi har bedrivit läger på Husarö i 60 år. Lägerplatsen är belägen strax utanför Finnhamn med reguljär färjetrafik. Ön är helt bilfri, packningen körs från båten till lägerplatsen med en av öns få traktorer. Lägerplatsen ligger i en egen vik med badklippor mot sjön och stora tält- och lekängar. Svenska Kyrkans Unga i Stockholm stift driver och underhåller lägerplatsen för att möjliggöra för barn och ungdomar att komma ut och få uppleva friluftsliv.

Kostnader:
150 kr för medlemmar i Svenska Kyrkans Unga

Avresa: (Uppdateras löpande)
Hemresa: (Uppdateras löpande)

Sista anmälningsdag är den 31 maj 2019.

För att så många som möjligt kan få möjlighet att följa med på lägret så har vi satt ett tak på gruppanmälningar. Max 10 personer / lokalavdelning eller församling, kan anmälas i grupp. Fler får självklart följa med, men då sker anmälan på medlemssidorna.