Vi söker ledare på våra läger i sommar! Är du den vi söker?

Gruppledare (18+) till Äventyrsläger på Husarö 28 juli – 2 juli

Lägret är den 28 juli – 2 juli på Husarö lägerplats i Stockholms skärgård för barn mellan 7-13 år. Som gruppledare/huvudledare ansvarar du för en grupp på cirka 4-5 barn och finns med under veckan som en trygghet för barnen. Du är inte ansvarig för att hålla i några aktiviteter utan du hänger med barnen och ser till att de har det bra.

För att kunna åka som ledare på detta läger behöver du tycka om att vara i naturen (men du behöver inte ha något friluftskunskap utan vi lär dig allt du behöver på plats), vara okej med att sova i tält och vara en trygg ledare för barnen. Är du 18+ åker du som ansvarig huvudledare för en grupp barn tillsammans med en eller flera gruppledare. Som huvudledare är du den ”vuxna” ledaren men i ledaruppdraget gör du samma saker som en gruppledare. Är du under 18 år behöver du ha gått en ledarutbildning via din församling.

Låter detta som världens roligaste uppdrag? Vid intresse, fyll i detta formulär så kommer vi att höra av oss till dig. Läs mer om lägret här. 


Gnista till Ljuspunkt Sommar 20-22 augusti 

Är du intresserad av att följa med som ledare på vårt 15+ läger i Stockholms skärgård den 20-22 augusti? Vi söker just nu ledare från 16 år som kan följa med på vårt läger Ljuspunkt Sommar. Du ska ha gått en ledarutbildning men behöver inte ha haft ett ledaruppdrag tidigare. Du får gärna ha intresse av eller kunskap om friluftsliv.

Skicka din intresseanmälan till  där du svarar på följande frågor:

  • Namn, ålder, lokalavdelning
  • Hur skulle du beskriva dig själv som person?
  • Vad är du intresserad av på fritiden?
  • Vad är en bra ledare för dig?